Twitter Music do të ketë Spotify, Rdio, iTunes, SoundCloud, Vevo, dhe YouTube

Ishte perfolur me heret qe blogu socjal Twitter do te lansoje sherbimin e muzikes online dhe tani ky lajm eshte bere zyrtar: Twitter Music pritet te lansohet javen tjeter. Informacionet e fundit ne lidhje me Twitter Music qe vijne nga dizajneri i kodit te faqes, Youssef Sarhan, eshte zbuluar se sherbimi do te kete te dyja, nderfaqen e web-it dhe nje aplikacion te ndare, do te ofroje streaming si dhe do te jete i integruar me Spotify, Rdio, iTunes, Soundcloud, Vevo dhe YouTube.