Twitter tani ka nje faqe te re si Design

Pas Facebook Timeline, ne Twitter, (rivali i facebook), kane ardhur te reja persa i perket interfaces. Twitter kishte komunikuar kohe me pare keto ndryshime por nuk ishin aktive tek te gjithe perdorueset! Tashme nje pjes e mire e tyre, kan aktive pamjen e re:

Ja nje pamje si duhet faqa e re:

Nese jeni nje perdorues i Twitter, ju mund te ndiqni faqen done ne https://twitter.com/lirenti ku deri me sot numeron me shume se 150 ndjekes shqiptar.

Po mua perse nuk me eshte ber kjo ?

Zakonisht azhornimi behet gradualisht! Nese ke nje telefon celular (android - apple), provo te futesh nje here prej tij dhe me pas provo versionin web!

nuk e perdor twitter, por po me pelqen si dizajn :slight_smile: