Typing master

ku mund te gjej nje typing master full. faleminderit


[Typing.Master.v10.rar](https://matrix.org/_matrix/media/v1/download/matrix.org/AyHKNMVDVLacKYMhiEoyzFDZ)Faleminderit

      • Updated - - -

po kodi i winrar

E shkarkova materialin 13.7MB, por rezulton i demtuar. Winrar nuk e hap fare.

pass: 0

      • Updated - - -

perdore winrar versionin e fundit?

Me versionin e fundit te winrar eshte ne rregull. :sunglasses:

perdora winrar 5.61 po se hapi se di pse,.po ky me duket se eshte winrar i fundit. muk kapassword pasi e provova dhe me password remover e thoshte ska password. gjithsesi faleminderit

@satyricon606

provo


[Typing.Master.v10.zip (14.07 MB)](https://matrix.org/_matrix/media/v1/download/matrix.org/nkrtwPevYWHYHDnZxXEjEYcr)