U befsh 100 vjec lukatoni

GEZUAR DITELINDJEN LUKATONI U BEFSH 100 VJEC URIME TE PERZEMERTA.

Gezuar datelindjen LUKATONI , edhe 100 vite tjera , klm

Gezuar dutelindjen Lukatoni, u beffsh 101 vjet :D:D

https://i84.photobucket.com/albums/k30/creative-spiritz/happybday.gif

gezuar datlindjen LUKATONI U BEFSHE EDHE 100 VJEC :smiley:

Dhe 100 LUKATONI!!!

Pak me vonese, por nuk e kisha pare. :smiley:

Dhe 100 te tjera. Sa me shume fat&suksese kudo.