U befsh 100 vjece Dea!

[b]

Doja te përshëndetja vajzen me te vogel Dea :stuck_out_tongue:

Qofte gjithmone nje femije i bekuar dhe shendetshem!

Daku, te te rroje goca dhe hajde me ndonje djale[/b] :duartrokas:

[attachment=0:3b8ny17y]christian-comments-111.gif[/attachment:3b8ny17y]

GEZUAR DEA E VOGEL, PAC NJE JETE TE GEZUAR ME SHENDET LUMTURI DHE PARA (DUHEN DHE KETO NE JETE)

Faleminderit te gjitheve per urimet!

Gjithashtu dhe une i uroj Deas te behet dhe 100 vjece!

Gezuar Dea e vogel, 100 VJET TE BEHESH

Dhe 100 vjeçe Dea vogel!!!

Edhe 100 vjece Dea vogel

EDHE 100 TE TJERA DEAS

Gezuar dhe 100 vjeçe Dea

Faleminderit Mima, Ana, Renix, Toni! Faleminderit te gjitheve! E vleresoj shume!+ :slight_smile:

Daku 100 vjece goca edhe nga une.

Plot jete e shendet!

Urime dhe nga ana ime. Dhe 100 vjece!

Daku, te te rroje goca. :lol:

Faleminderit te gjitheve per urimet.