Ubuntu 10.10 Beta - Maverick i disponueshem!


Versioni Beta per Ubuntu tashme eshte bere publik. Ju mund ta instaloni per ta testuar, provuar ne kompjuterat tuaj. Ubuntu mund te instalohet ne Desktop, Laptop, Server si dhe ne Netbook. :o

Shkarko: https://www.ubuntu.com/testing/download (Ubuntu Desktop, Server, dhe Netbook)

Ky eshte versioni beta. Mos e instaloni ne kompjuterin kryesor. Versioni final do te leshohet me 10 Tetor, 2010.