Ubuntu 11.10 - Thjesht me i miri!

Ubuntu Versioni 11.10

Nje video mbi vesionin e ri te Ubuntu! Mjaft argetues dhe terheqes! Nje alternativ e mire (falas) e Windows!

//youtu.be/zB1KvY8AEnM