Ubuntu Tweak për per pastrimin e kompjuterit

Ubuntu Tweak është një mënyrë e lehtë për instalim automatik dhe mundeni të përmirësoni pengesat e palës së tretë të Apps dhe ato të rifreskuara, por gjithashtu mund të përdoret edhe për të fshirë rifreskimet e jashtme të cilat sjellin viruse në sistemin tuaj.

Trevor një admirues i Linux-it, vëri në dukje fuqinë e seksionit të paketës për pastrim e Ubuntu Tweak, ku duke përdorur këtë pako të pastrimit, mund të bëjmë një pastrim të thellë apo “spastrim” të Apps nga çdo pengesë të palës së tretë të ngjashme me ato që pati siguruar më herët Mozilla, beta ose pajisjet e Chrome/ Shfletuesit Chromium, ose rifreskimet e reja të apps do të jenë më shumë se sa ato të kolonave zyrtare Ubuntu.

Gjatë zhvendosjes së aplikacionit dhe pengesave në link, Ubuntu Tweak mundet që automatikisht të degradojë Apps-në duke u kthyer në fillim kur Ubuntu i pati bërë ato para vendimit për të marrë gjithçka në hap me kohën.

Burimi: PCWorldAlbanian.al