Update per iPhone dhe iPad me permiresim te gabimeve

Azhornimi i ri i Sistemit Operativ iOS 5.1.1 sjell disa permiresime ne iPhone dhe i liron perdoruesit e iPad nga disa probleme ne Mobilfunk (rrjet mobil).

Apple ka leshuar nje azhornim te iOS per iPhone, iPod dhe iPad. Azhornimi i ri ne versionin 5.1.1 sjell disa permiresime dhe ndreqjen e disa gabimeve ne iPad. Azhornimi mund te aplikohet qe tani nepermjet iTunes apo vet pajisjes ne Settings. Azhornimi eshte vetem 50MB dhe mund te shkarkohet edhe nga rrjeti Mobil 3G.

3G Probleme ne iPad-in e ri

Azhornimi eshte vecanerisht per perdoruesit e iPad-it te ri interesant. Qe prej daljes ne treg kishte raportime me probleme ne rrjetin mobil me iPad-in e ri. Gabimi tani eshte fiksuar. Gjithashtu me kete azhornim ka permiresime ne: HDR-Fotos, Airplay, Safari-Bookmarks dhe funksioni i blerjes ne App Store.