Urime Festa e Fiter Bajramit

Vëllezër dhe Motra të dashur, mezi e prita këtë ditë,
T’ua them një fjalë e ta gëzoj këtë shpirt:
T’ju them se ju dua shumë dhe krah për krah me ju qëndroj,
E festën e Fiter Bajramit me mall e krenari t’jua uroj …
Antareve te keti forumi suksese ju deshiroj .[highlight=#FF8040:2ezqwydg][/highlight:2ezqwydg]

Urime te gjithe besimtareve islamike festen e Barjamit

Urime te gjithe besimtareve

Gezuar , gezuar te gjitheve shqiptareve muslimane neper bote