Urime Gentit per 25 vjetorin

[highlight=#FF4040:38mnit7t]Urimet me te mira per ditelindjen Genti.[/highlight:38mnit7t]

Urime Genti, u befsh dhe 100 Vjeç

[b]Asnjehere mos e mendo ditelindjen si lamtumiren e nje viti te shkuar
sepse nuk do mundje kurre ta festoje ate…
Mendoje si mireseardhjen e nje viti plot dashuri, lumturi fat dhe sukses…

U befsh 100 vjec![/b]

Faleminderit te gjitheve, jeni shume te mire…

Po pse pas meje e paske ti? :smiley:

Urime dhe 100 vjet. Te uroj cdo te mire ne jeten tende.

ns

[b]
Urime, urime per ty Genti

U befsh sa vjeç te duash , me shendet dhe plot dashuri .[/b]