Urime Kuklles per Graden

Urime Kuklla per Graden VIP :puthje:

E gezofsh titullin e ri :smiley:

Urime Kuklla u bere si une

Urime Kuklla! Je me te vertete VIP! E gezofsh titullin e ri dhe tregohu e denje per te! :smiley:

Un me thash ta bonin qe ta fusja ne nje familje te madhe :slight_smile: tani na duhet dhe Daku Vip :smiley:

Jo, jo. Une nuk dua pa e mush plot ate shiritin te avatari! :smiley:

Ta jep partia Daku :lol: :lol: