Urime mesuesve festen e 7 Marsit!

Sot eshte 7 Marsi, festa e mesuesve. Urime dhe me krahe te lehta ne punen e tyre.

Gëzuar 7 Marsin.

Urime dhe Nga ana Ime per Festen e Mesuesit Pune te Mbar dhe Plot Sukses.

GEZUAR 7 MARSIN!

edhe me dore te lehte kur te vene notat… :smiley:

Gezuar 7 Marsin te gjithe mesuesve

Urimet e mia per punen qe kryejne c’do dite, per guximin dhe durimin e tyre!!!

Edhe une u jap nje urim te gjithe mesuesve anembane Shqiperise “Gezuar festen e 7 Marsit!”

Gezuar , Gezuar 7 Marsin dhe Kurajo per me tej Mesuesve

U uroj te gjitheve mesueseve: Gezuar 7 Marsin!

Urime gjithashtu per prinderit e Renit!

Urime gjithashtu per prinderit e mi!

Dhe ne fund uroj veten time dhe gjithe ish koleget dhe shoket e mi!

Faleminderit për urimet. Janë shumë të bukura të gjitha urimet.

Sa i lumtur do isha t’ju kisha nxënës. :smiley:

Kalofshi mirë.

Niko

Urime te gjithe mesueseve…flm Emaus…urime edhe ty per prinderit…

URIME 7 MARSIN GJITH MESUESVE