Urime Penelit per Ditelindjen.

Urimet me te mira per Ditelindje.

Urime Peniel, u befsh dhe 1000 Vjeç.

Urimet me te mira per ty dhe familjen tende. çaste sa me te bukra kurrdohere.

u befsh 100 vjec Paniel fat e lumturi ne jete , familje e kudo

Faleminderit per urimet kukulla, ReniX, dhe Poligrafiks. Ju uroj cdo te mire ne jeten tuaj personale dhe kudo deshiron zemra juaj.

Peniel.

[b]Pershendetje, urime dhe respekte per Peniel!

U befsh edhe 100 flori, ti dhe njerezit qe do me shume![/b]

Faleminderit per urimin daku. Kalofsh mire.

ns

[b]
urimet me te mira per ty peniel , dhe 100 vjec

gezuar, gezuar [/b] :birre:

Bekime te shumta Peniel!

Gezuar ditelindjen!

Me fal per vonesen, por skam pasur kohe.

Faleminderit per urimet mima dhe Emaus.

Kalofshi mire.