Urime per Peniel - Gezuar Ditelindjen!!!

Urimet me te mira nga zemra per ditelindjen.

Urime!Urime!Urime! dhe 100 vite te tjera Peniel Lumturi dhe Fat ne Cdo Aspekt te Jetes Tende

Gëzuar Ditelindjen Peniel, dhe 132 Vjeç!!!

Fat e mbaresi ne jete

Gezuar ditelindjen dhe shume suksese dhe lumturi ne cdo aspekt te jetes!

Ju faleminderit të gjithëve. Ju uroj çdo bekim nga Zoti në jetën tuaj personale.

Me respekt,

ns

Urime peniel ndoshta pak me vones por me mir von se kurr…:blush:

urimeeee…gezuar ditelindjen!!!

Pak me vonese por me falet se nuk isha verdalle :smiley:

Gezuar, 100 vjeç dhe gjithe te mirat :slight_smile:

Faleminderit për urimet. Zoti ju bekoftë në jetën tuaj personale dhe familjare.

ns

Gezuar ditelindjen dhe me mend ne koke! :smiley:

Faleminderit për urimin EMAUS. Të uroj çdo bekim në Zotin.

ns

Gezuar dhe 100 pranvera tjera shendet lumturi dhe shum dashuri

Shume urime ne jete dhe nje 100 pranvera dhe dite sa me te bukura kalofshe

Faleminderit Enkelejda_24 dhe bledi1. Ju uroj çdo bekim në Zotin në jetën tuaj.

ns