Vajza me Inteligjente se Einstein!

Victoria Cowie eshte nje vajze si gjithe moshataret e saj por me nje dhunti mbi normalen. Kuocienti i Inteligjences se saj eshte nje nder me te lartit, qe kalon dhe shkencetarin e njohur Einstein.

Victoria ne foton siper, ka arritur te kapi 162 pike, duke kaluar keshtu me dy pike shkencetarin e madhe si dhe krijuesin e firmes Microsoft Bill Gates qe doli po me 160 pike.

Suksese te metejshme dhe sa me shume shpikje te reja nga kjo mendje zgjuar!