"Vdekja eshte shume afer…"

Kete jane foto reale te shkrepura ne natyre me kafshe te ndryshme.Mos mendoni se ka Photoshop,por thjesht natyra eshte e eger sepse ndjek zinxhirin ushqimor.

interesante keto fotot…por kjo nuk do te thote qe vdekja eshte afer,por ngordhja,dhe zdukja e specieve eshte ne mase…:))
cudi qe nuk ishte perfshire ndonje qenie njerezore ne zinxhirin e tyre ushqimor.:stuck_out_tongue:

e bere se ai qe e lexon do ta hapte menjeher te shikonte se cfar ishte , pastaj do te shikonte qe ishte me kafsh :smiley: "vdekja eshte aver " eshte per ate si pershembull zogu ne fillim nuk i ka len koh as te shpreh amanetin ,:smiley: