Vdiq rellisti McRae

Rellisti Colin McRae, ka vdekur ne nje aksident ajror. Ishte kampion i Rally-t dhe simbol sportiv. Kishte 39 Vjec. Aksidenti ndodhi afer shpis se tij pas renies se helikopterit qe po udhetonin, me vete dhe femija i tij 6 vjecar.

:frowning:

Foto te Colin McRae nga Altin 1A