Vera e kuqe stimulon erosin femeror

Zbuluesit italiane te Universitetit te Firenze-s kane publikuar kerkimin e tyre ne “Journal of Sexual Medicine”. Jane pikerisht substancat kimike pergjegjese per rritjen e qarkullimit te gjakut dhe shtimin e deshires seksuale.

Perdorimi i veres se kuqe stimulon erosin femeror, por shkak nuk behet alkooli.

Zbuluesit italiane te Universitetit te Firenze-s kane publikuar kerkimin e tyre ne “Journal of Sexual Medicine”. Jane pikerisht substancat kimike pergjegjese per rritjen e qarkullimit te gjakut dhe shtimin e deshires seksuale.

“Nje ose me shume gota vere ne dite, ndikojne ne shendetin e mire dhe ne nje deshire me te madhe seksuale”, thote Nicola Mondaini,drejtues i studimit.

Studiuesit analizuan 798 gra, duke i kontrolluar sasine e veres qe konsumonin si dhe deshiren seksuale.

Megjithate kjo nuk do te thote qe vera duket konsumuar ne sasi te medha…