Versioni i ri i Linux - Lucid Lynx

Ne versionin e ardhshem te Ubuntu do te shikojme nje nderthurje te Mac me ate Linux, te pakten keshtu po thuet ne faqet e zhvillueseve te veshjes se Ubuntut.
Eshte pagezuar me emrin MacBuntu pasi ka shume nga pamja e sistemit operativ Mac OSx.

Shume po e kritikojne po dhe shume jane duke e pelquer. Te presim versionin final, kurse per te paduruaret mendon: Gnome-look.org

Kliko per Zmadho Foton:

Un akoma skam mesuar te perdor ate te vjetrin :smiley:

Online versioni beta i Ubuntu 10.04 - Lucid Lynx me nje design te ri!

[b]Shkarko[/b] versionin beta te Ubuntu 10.04