[VIDEO] Ambjenti punes ne Ubuntu(linux) me XGL & Compiz

Nje nga shperndarjet e linux
ubuntu Falas, Open Sourse nen rregullat te GPL
https://video.google.com/videoplay?docid=-2200109535941088987

i njejti aplikacione por ne Fedora 6

ja dhe nje tjeter e Fedora 6
e preferuara ime :smiley:
https://video.google.com/videoplay?docid=8602092918051117532

fedora core 6 qenka fantastike fare.