VIDEO - Fike kompiuterin me kohë pa program

Shiko videon e meposhtme si te fikni pc pas nje fare kohe, persh: kur doni te shkarkoni nje filem por nderkohe doni te flini,
aplikoni kete metod duke vendosur si -t “kohen e shkarkimit te filmin” dhe gjume te embel :stuck_out_tongue:

[video=youtube_share;ztMyJlL4SVc]https://youtu.be/ztMyJlL4SVc[/video]

ej a ban me ma treguar se cfar shkruani aty kur e bani next se smundi ta lexoj

shum interesant ky veq spo kuptoj se q’shkruan n’ato hapsirat :frowning:

se shpejti po e ngarkoj ketu ne faqe, efekt kohe eshte futur ne google…

se shpejti…

okk… po presim pra :wink:

ok

Ja dhe video me hollesit si te fikim nje pc me kohe pa program specifik…

i nevojshem nqs duam te shkarkojm dicka dhe nderkohe mund te shkojm te fleme gjume

munesh edhe ne command promt edhe me ja jep ip edhe fiket pc-ja