Video humoristike #3

Ne kinema…

[video=metacafe;2932376/dont_watch_comedy_movie_in_the_cinema/]https://www.metacafe.com/watch/2932376/dont_watch_comedy_movie_in_the_cinema/[/video]

[video=metacafe;2227049/compilation_funny_commercials/]https://www.metacafe.com/watch/2227049/compilation_funny_commercials/[/video]

Bazen me gjarprije

[video=metacafe;yt-EryUR7SW4ds/laker_kobe_bryant_in_another_death_defying_stuntw_from_www_metacafe_com/]https://www.metacafe.com/watch/yt-EryUR7SW4ds/laker_kobe_bryant_in_another_death_defying_stuntw_from_www_metacafe_com/[/video]

Njeriu shpeton kaprollin

[video=metacafe;2500764/man_steals_cheetahs_prey]https://www.metacafe.com/watch/2500764/man_steals_cheetahs_prey[/video]

Femijet problematik

[video=metacafe;1191584/naughty_kid/]https://www.metacafe.com/watch/1191584/naughty_kid/[/video]

Kamera te fshehta

[video=metacafe;1321617/putas_sex_girls_pranked_ass_naked]https://www.metacafe.com/watch/1321617/putas_sex_girls_pranked_ass_naked[/video]

[video=metacafe;3021685/scare_of_death_car_accident/]https://www.metacafe.com/watch/3021685/scare_of_death_car_accident/[/video]

//youtu.be/V9WmW92J7Lc&feature=related

//youtu.be/e-yldqNkGfo&feature=related

[video=metacafe;3221297/funny_chase/]https://www.metacafe.com/watch/3221297/funny_chase/[/video]

hahahhahah sa i cmendur ai ca i bente po ne fund e hengri :smiley: hahahah

hahahha interesant, po ai deshi njeher qe ti’a beje pluhur qe te mos e shohin ate e pastaj te ike me leht :D:D:D:D:D

nuk e kishte ber mir planin :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Te thash ai ashtu ka menduar qe t’ja u bej pluhur dhe te ik me lehte, sepse per drejt nuk mund te ikte heheheh :smiley: e pe si u kthejke vetura si dreq i vogel ahhaha:D:D:D i ka trulluar policet :D:D:D

shum te bukuira te gjitha vidiot

po ai erdi duhet ta kishte menduar njehere mir e mir planin pastaj ta bente po eshte shum shum veshtire ti ikesh policis andej jashte shtetit se per ti ber zbor i ben po ne fund fare te kapin hahahaaha :smiley:

normal majdi eshte shume veshtir ti ikesh policeve e sidomos jasht qe percillesh nga lart nga helikopteri, por a e din qa eshte puna aty majdi:D, ai ka thene ne vete “sigurt me zene policia bile ti sjelli pak, e ti zajabati” hahahahah:D:D:D

po keshtu eshte …o erdi shikoje pak vidion e 2te se shkrihesh me lot :D:D:D:D hahahah sa e bukur

aaaaaa shoket…

[video=metacafe;2207186/russian_students_joke_2/]https://www.metacafe.com/watch/2207186/russian_students_joke_2/[/video]

hahahahahah e fort dhe kjo erdi :smiley:

Secila me e mir se tjetra

//youtu.be/LXYJ1CQv9Yg

hhahahaha sa i papar ky qe tani po filloj te stervis qenin tim keshtu :smiley: :smiley:

bravo aurel vendos dhe ca te tjera :smiley:

hahahah ai qen te koka lloskuc pas femrave lakuriq hahah

hahaha shume e fort kjo me qene hahahahah flm aurel

[video=metacafe;3370373/more_crazy_video/]https://www.metacafe.com/watch/3370373/more_crazy_video/[/video]

Football

[video=metacafe;2097634/football_idiots/]https://www.metacafe.com/watch/2097634/football_idiots/[/video]

[video=metacafe;1306556/i_have_this_ball_funny_videos/]https://www.metacafe.com/watch/1306556/i_have_this_ball_funny_videos/[/video]

njeriu i fort friksohet nga nje minë !!

[video=metacafe;3258570/strong_man_is_afraid_of_a_mouse/]https://www.metacafe.com/watch/3258570/strong_man_is_afraid_of_a_mouse/[/video]

kamera e fsheht

[video=metacafe;2806193/good_abuse_or_not/]https://www.metacafe.com/watch/2806193/good_abuse_or_not/[/video]

femijet interesant

[video=metacafe;2235782/vodafone_romania_commercial/]https://www.metacafe.com/watch/2235782/vodafone_romania_commercial/[/video]