Video nga Ice Bucket Challenge - ALS

Kjo eshte video e themeluesit te Microsoft, Bill Gates, ne mbeshtetje te shoqates ALS!

//youtu.be/XS6ysDFTbLU

Kjo eshte video e sfides se Satya Nadella, CEO i Microsoft:

//youtu.be/3YDxB6hXWYc

Video e Mark Zuckerberg, themeluesi i Facebook i cili nominoj, Bill Gates siper…

//youtu.be/94d3gnxIqGg

interesante ishin derisa nuk i “vodhen” edhe kta tanet… Sot rasteisht e pash ket dhe me ka prekur shume!

//youtu.be/h07OT8p8Oik

:slight_smile:

//youtu.be/OBdi0qc1TNU

hahahahahahhaa! Sa kam qesh me kto deshtimet!

Ore preveç Majdit, e ka bere ndonjeri nga forumi kete sfide/donacion? :stuck_out_tongue: