Vite të gjata për LIRENTI.COM..

Sot ka ditëlindjen sofra jonë shqiptare Lirenti.com :li1:

Duke qenë se jam një ndër anëtarët e parë (shikoni datën e rregjistrimit :smiley: ) që përqafuan këtë ide i uroj vite të gjata sitit dhe krijuesit të këtij siti dhe argëtim të këndshëm të gjithë anëtarëve të tij.

Urime.

Me respekt, Niko

faleminderit per urimin drejtuar ne antarve,

edhe une i uroj vite te gjata edhe gjera sa me te reja. :li1:

I Uroj gjitha te mirat tere stafit drejtues te Lirentit.com,dhe vetem suksese ne te ardhmnen…

U ben plot 2 vjet! Uroj shume vite te tjera mes kesaj shoqerie fantastike dhe pse jo mos ta zgjerojme me shume rrethin!!!

:jajaja:

Urime Lirentit, per pervjetorin e 2 te tij.
Ne keto 2 vite Lirenti ka bere shume miq, ka trajtuar shume tema interesante, ka shume diskutime dhe lojra.
Lirenti ka qene gjithmone prane nesh dhe me bujarine e tij na ka rezervuar gjithmone vend qe secili nga ne te shkruaje disa rreshta dhe na eshte gjendur gjithmone prane ne kerkesat qe kemi patur…

Vazhdo keshtu Lirent dhe miqte do te shtohen ne vazhdimesi.

Urime Lirenti.com vite te shumta dhe te mbushura me tema, diskutime dhe anetare!

Sa me shume suksese per Lirenti.com dhe per anetaret e tij!

Sukse per per Lirenti, sa me shume Anetare. dhe sa meshume ditlindje te tjera per lirentin

Urime , Urime :li1: dhe gezofte vite sa me te bukura

I uroj LIRENTI.COM nje vazhdimsi sa me te gjate. :li1: