Vjen iOS 4.3.1

Apple sot ka leshuar iOS 4.3.1 te perdoruesit. Softueri eshte i gatshem nepermjet metodes me iTunes. Perditesimi nuk eshte i gatshem per perdoruesit e Verizon me CDMA akoma. Perditesimi ka permiresuar disa krimba te vegjel, dhe peformance me te mire, me poshte jane disa nga permiresimet:

-Permiresim i nje gabimi grafike ne iPod Touch (gjeneracioni i 4-t)
-Zgjidhje e krimbit qe mundesonte lidhjen dhe aktivizimin me disa rrjete
-Permiresim i fotografise kur lidhej me TV nepermjet Apple AV Adapter

  • Zgjidhje e nje problemi te identifikimit me disa biznese (Web Services)

Perditesimi eshte i mundshem per iPhone 4, dhe 3GS, iPod Touch 3 dhe 4, sidhe iPad 1 e 2. Kishte disa thashetheme se perditesimi do ti zgjidh disa probleme me baterine, por per keto nuk eshte folur ende. Ishin edhe disa probleme tjera dhe fikse qe kjo update do ti kete, por deri tani te gjitha permiresimet qe kjo update i ka jane ato te lartpermendurat. Ishte thene gjithashtu se jailbreak i iPad ishte mbyllur dhe ska permendje te DST-Krimbit qe i kishe prekur perdoruesit 2 jave me pare. /Lirenti.com