Votoni Anëtarin e Vitit 2011!

Dhe një vit tjetër SE BASHKU!
Ju faleminderit qe keni zgjedhur komunitetin tone per te kaluar oret kur jeni para kompjuterit!

Ju ftoj te votoni se cili mendoni se mertiton etiketen me Anetari Vitit 2011!

Anetaret jane zgjedhur sipas frekuences ne faqe, sipas postimeve apo kontributeve te ndryshme!
Stafi dhe Moderatoret nuk perfshihen ne kete sondazh!

Ju urojme nje vit te ri sa me te mbare dhe si gjithmon se bashku!

Votova,votoni te gjithe :),ju garantoj ketu nu ka vjedhje votash ose hile :smiley:

une votoj iceman…e meriton per mendimin tim dhe uroj ta fitoje ai…

une votoj Iceman, por nuk duhet harruar edhe Laben :slight_smile:

Un e jap voten me lek

te paska mesuar keq demokracia ty :stuck_out_tongue:

votova edhe une, Faleminderit smocking & mOrtaja123, Rrespekte !

Mund te votoni dhe veten mendoj :slight_smile:

Urime Fituesit!

Une votoi iceman

Per kete vit votoj iceman … :slight_smile:

dhe une votova iceman…:slight_smile:

Icemano sa lek do me japesh ta jap ty voten

Unë mendoj se anëtari i vitit duhet të zgjedhet icemani!

un laben qe ka qen kative dhe ne perjudhat kur nuk kishte te tjer ne forum por ica eshte kthyer ne furnizuesi kryesor ne forum me matreial dhe informacine ,

Respekt per te gjithe kandidatet, votova Laben…:slight_smile:

pa interes ajsmenin do votoj por ,duhet te ndrrosh emrin nga ajsmen ne supermen

Dhe pak dite kane ngelur per te votuar! Kush nuk e ka bere, mund te votoj tani! Sodanzhi do te mbyllet automatikisht!

A keni Votuar te gjithe? Dhe dy dite kane mbetur shikoj!