Vozitës i keq

George Micheal është arrestuar nga policia dje për vozitje nën ndikum të drogës dhe ndeshje në të pasmet e një komioni.

Këngëtari i këngës “The Carless Whisper” do t’i paguar 80 000 funte dëmshpërblim pasi ka dëmtuar pjesën e pasme të kamionit shtatë tonësh duke e goditur atë në orën një të pasmesnatës.

Burime kanë thënë që George ka qenë aq i frikësuar saqë nuk e ka ndezur motorin e makinës dhjetë minuta dhe ka pasur frikë të del jashtë saj.

Kamionisti Lawrie Rowe ka thënë se “ai ka qenë në një shpejtësi më të madhe se 100 km/h dhe se ai nuk ka mundur që t’i shmanget goditjes se makinës.

Homoseksuali George sapo ka marrë lejen e tij të vozitjes pasi që ai edhe më parë ishte akuzuar për vozitje nën ndikim të drogës dhe alkoolit. Policia ia kishte marrë lejen që nga viti 2007.