WhatsApp arrinë rekord të ri: 700 milion përdorues aktiv mujorë

WhatsApp - Sherbimi mobil per mesazhe, i blere nga Facebook per rreth 22 miliard Dollare, te Marten njoftoi se eshte rritur ne 700 milion perdorues aktiv mujor nga shifra e 600 milioneve te muajit Gusht te 2014-es.

Tani WhatsApp ka me shume perdorues aktiv se cili do aplikacion tjeter i ngjajshem, perfshire ketu edhe Facebook Messenger dhe eshte bere menyre alternative per mesazhe nga shume perdorues ne mbare boten, por Facebook ka shpresa per me shume…