WhatsApp se shpejti edhe me video-thirrje? (foto)

Sherbimi me i popullarizuar per chat ne smartphone, WhatsApp, duket se se shpejti do te sjell disa azhurnime te reja! Sipas fotos me lart, te postuar nga Portali gjerman [b]Macerkopf[/b], shihet qe WhatsApp do te sjell edhe funksionin e video-thirrjeve. Aktualisht, versioni i WhatsApp ne App Store eshte 2.12.12, por sic pohon portali ne fjale, zhvilluesit jane duke punuar ne versionin 2.12.16.2 i cili pervec risise me video-thirrje, ai do te sjell edhe funksionin “Tabs” qe e njohim nga shfletuesit tane te internetit (chrome, firefox etj…).
Nje funksion i ngjajshem thuhet se do te vije edhe ne WhatsApp, i cili do ta beje me te lehte kalimin nga nje chat ne tjetrin, pa patur nevoje qe te kthehemi mbrapa ne menu.

risi e bukur

kshu si e kemi internetin ne ne shqiperi,do dy or te meresh vesh per nje fjali…sms jan me te shpejta , me te qarta ,plus mund te flasesh me disa veta ne nje koh,ose te meresh dhe me ndonje pun shpie haha…!

fatkeqsisht, ke te drrejt! Interneti ne Shqiperi dhe Kosove, shume i dobet!! Po flas per shpejtesine mesatare, se nese paguan 100€/muaj, kuptohet qe do jet i shpejt.

Per mua WhatsApp eshte aplikacioni nr. 1 per mesazhe! Kjo risi me video do e beje edhe me te dashur per perdoruesit.