WhatsApp së shpejti me Stickers në Android dhe iOS

Ne nje postim ne blog, sherbimi me i madh ne bote per dergimin e mesazheve te shpejta neper celulare, WhatsApp, ka njoftuar se se shpejti do te lansoje Stickers per platformat e Android dhe iOS. Ngjajshem me ato te Facebook Messenger, edhe WhatsApp Stickers do te mund te shkarkohen nga brenda programit. Ne javet ne vazhdim ato do te behen te qasshme per te gjithe perdoruesit.

Nuk e kisha vene re qe mungonin stikersat ne WhatsApp, ndoshta ngaqe nuk i perdor fare :smiley:

sot jane leshuar per te gjithe perdoruesit!

Une i perdor shume shpesh ne Messenger! Ketu ne WhatsApp per iOS ishin vetem disa per t’i shkarkuar! Supozoj qe do te vijne te tjere ne “store”. :slight_smile:

Tani u be WhatsApp njelloj si Viber.

Shumë vonuan. Duhet t’i kishin bërë me kohë këto.

Mos, e kishin mire versionin e thjeshte! Ngelen duke kopjuar!

PS, po kush dergon siteckers sot!

une :stuck_out_tongue:

hahaha

Edhe une :stuck_out_tongue: