WhatsApp së shpejti me thirrje me zë (VoIP)

Sic shihet edhe ne foton me lart, te publikuar nga portali NDTV Gadgets, WhatsApp se shpejti do te perkrahe edhe mundesine e thirrjeve me ze, “voice over ip” (voip).

Megjithese akoma nuk eshte bere asnje komunikate zyrtare, thuhet se sherbimi se pari do te vije per iOS dhe Android, duke ndjekur me pas Windows Phone i Microsoft, BlackBerry dhe Nokia (me Symbian OS).

Nese aktivizon, voice dhe video, Skype e me shok i thone lamtumire perdorueseve!!!

Vetem Voice na del boll! Haha! Ky tani qe eshte me mesazhe vetem, ka me shum popullaritet se shoket e tij, paramendo me VoIP dhe Video?

Ama 1 gje nuk me pelqen tek WhatsApp: Update sjellin shum rrall! Dhe kjo puna e VoIP u be legjend! Qe ne shkurt pati njoftuar ai Jan Kuom dhe akoma nuk e sollen…