WhatsApp shton dërgimin e mesazheve me zë

WhatsApp, aplikacioni me i popullarizuar per dergimin e mesazheve (sms) neper Smartphone si: Android, iPhone, BlackBerry dhe Symbian nga Nokia, tani ka shtuar edhe nje mundesi te re: Dergimin e mesazheve me zë.

Diten e martë, perderisa kompania njoftoi se ka arritur numrin e 300 milion perdorueseve aktiv ne mbare boten, WhatsApp filloi t’a azhornoje aplikacionin e vet duke ju mundesuar perdorueseve t’i dergojne mesazhe me ze njeri-tjetrit.

Ja ti bej nje update se me erdhi njoftimi dhe pastaj tu them si punon :slight_smile:

nice, punon shum keksi :smiley: :slight_smile:

mua me ishte “azhornuar” vet…

E provova dhe mir dukej… (y) dmth qarte dhe pa nderprerje zeri!

Nuk e paskam par kete un do ta provoj