Whitney me album pas mungesës shtatëvjeçare

Këngëtarja Whitney Houston po rikthehet në skenë me album të ri, i cili pritet të jetë një album i suksesshëm i hit-këngëtares së dikurshme.
Albumi titullohet “I Look To You” ndërsa pritet të del në shitje këto ditë dhe përmban 11 këngë.

Për realizimin e këtij albumi, Whitney ka bashkëpunuar me emra të tillë, si R. Kelly, Timbaland, Nathaniel, Akon etj.