Windows 10 do të vijë falas!

Sot rreth ores 18:00 Microsoft ka prezantuar Sistemin e vet me te ri Operativ, Windows 10, nje ngjarje kjo e cila u be edhe me interesante kur kompania zbuloi se Sistemi Operativ do te vije falas vitin e par per te gjithe perdoruesit e Windows 7, Windows 8.1, Windows RT dhe Windows Phone 8.1!

Se si do te funksionoje saktesisht kjo “ofert” akoma nuk eshte thene asgje, por duket se Microsoft eshte duke ndjekur rrugen e rivalit te vet Apple, ku edhe ajo poashtu qe prej Sistemit OS X Mavericks perditesimet i ka sjellur falas per perdoruesit e vet.

Dmth, perdoruesit e Windows 7 kane 1 vit kohe te mendohen nese do te kalojne ne Windows 10 apo jo! Gjithesesi jo te gjithe ata me nje PC Win 7 mund te kalojne pasi kishte nje * tek pershkrimi i Microsoft!

Po ReniX, ashtu eshte! Duke filluar nga data e lansimit te W10 ne treg, do te kemi 1 vit kohe per te bere upgrade (kalim) falas ne Sistemin e ri Operativ!
Edhe une jam i mendimit tend per pjesen e 2-te te citimit.