Windows 10 - Shiko fotot e Sistemit Operativ te ri nga Microsoft

Ketu do te gjeni foto nga Build e fundit te Windows 10

Lidhje per Windows 10:
Ky eshte Microsoft Windwos 10
info: Windows 10 Technical Preview
Shkarko ketu Windows 10

Grupi rus, WZor ka postuar disa foto te tjera te Windows 10 Pro TP Build 10022, ku shihen disa ndryshime te vogla ne Sistem.

te gjithe jane ne pritje te build 10022

edhe une do e instaloja me shume qejf :smiley: btw; Cortana dhe Spartan ne aksion!

//youtu.be/Fj9QAMVmdbM