windows 7 update

pershendetje a duhet aktivizuar kshtu update https://www.lirenti.com/asset.php?fid=8048&uid=11987&d=1510578683

mendoj se cdo update eshte e rendesishme,per mendimin tim jepi dhe instaloji update-t

po! Kliko aty “nach Updates suchen” dhe prit te instalohen!

Sic te tha Klitoni, cdo update duhet instaluar! Aq me teper ne Windows 7, qe kur M$ nuk do leshoje me update me risi, por vetem te sigurise!