Windows 8.1 update 2 të vijë më 12 Gusht?

Ne 2 javet qe lam pas, Windows 8.1 Update 2 eshte perfolur shume, por asgje nuk ishte bere konkrete se cfare do te perfshije ky perditesim. Me sa duket, ky perditesim do te jete i vogel, duke e krahasuar me Updat 1 (perditesimi 1) dhe mundet te perfshije me shume permiresime dhe stabilizime se sa ndryshime ne dukje.

Thashethemet e fundit ne lidhje me kete teme, vijne nga burimet ruse, te cilat konfirmojne se Update 2 do te vije me 12 Gusht, duke ju referuar ‘Patch Tuesday’ (dita ku zakonisht Microsoft hedh perditesime per Sistemet e veta Operative) ku data 12 i bie po kjo dite.

Fotoja me lart vjen nga burimet ruse dhe eshte thene te jete origjinale, megjithese akoma nuk ka ndonje konfirmim zyrtar nese kjo vjen me te vertete nga burimet e Microsoft, perkatesisht sektorit te Windows.