Windows 8 nuk do te kete butonin Start - Shkarko Windows 8 Developer Preview

Butonit Start te Windows me duket se i erdhi fundi!

Ne Sistemin Operativ Windows 8, te Microsoft, mund qe mos ta shikoni me butonin Start me logon e Windowsit!
Ne versionin per testuesit e brendshem, jane shfaqur imazhe ku butoni Start mungon!

Nese doni ta provoni Windows 8, ju mund ta merrni nga linku meposhte:

Shkarko Windows 8

Parametrat e kompjuterit qe te instaloni Windows 8 jane: (ne anglisht)

1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch
To run Metro style Apps, you need a screen resolution of 1024 X 768 or greater

nuk do te jete sikur ne Windows 7 dhe versionet e tjera paraprake te Windows, por nese klikoni me maus ne ndonjeren ane te ekranit apo desktopit … do te shfaqet ne menyre Metro me ndryshime ndaj atij normal qe shohim tani ne Windows 7.