Windows 9 do te prezantohet me 30 Shtator

Microsoft ka kohe qe eshte duke punuar per versionin e ri te Sistemit Operativ Windows 9! Dhe pse me ate aktual Windows 8, shoqeria eshte mjaft e kenaqur me shitjet por pedoruesit jo dhe aq. Ne Windows 8, pamja metro i ka bere pak konfuz perdoruesit filestar gjithashtu dhe heqja e butonit start. Pikerisht nje levizje jo e menduar mire e Microsoft, kjo e fundit sa qe ne versionin Windows 9 ka zera se do te rikthehet.

Kjo eshte pamja qe mund te kete butoni start ne Windows 9:

Me 30 shtator te ketij viti, do te dali Windows 9 Preview e cila do jete e lire per shkarkim dhe testim nga çdo perdues dhe pa license.
Nuk ka shume informacione te tjera por me interesantja eshte se do te kete nje asistent zeri. Pra komanda vokale. Windows 9 eshte emeruar “Threshold”.

Çfare prisni nga Windows 9?

kam lexuar qe ka gjasa te hiqet edhe desktopi tradicional! Nese ndodh kjo, me t’vertet do te jet deshtim total! Nga Windows 9 faktikisht kisha prit te jet pak me i shpejt ne hapje (te kompjuterit, dmth te jet gati per te punuar) dhe ta kete strukturen e Windows 7! Dmth te funksionojne te gjitha programet etj!

Gjithsesi un shpresoja te hiqte pamjen Metro… kam ngel tek Win 7 dhe per momentin nuk bej upgrade!

Mew Win 7 jam më i kënaqur.Shpejt për të folë për Win 9.

ti sikur ishe femer? :eek:

Kam përdor username(si edhe shumë të tjerë) e shpesh të gënjen.

eee, ashtu eshte! Por me sa di une, nuk eshte e lejueshme te hysh me emra te ndryshem perdoruesish ne forum! Sidoqoft… Asgje zyrtare, thjesht mendim i imi :smiley:

Tek Windows 8 as un nuk e kam ne plan te kaloj! Jam shum i kenaqur me 7-en (:

une mezi e pres ;p

Sapo lexove tek nje faqe italiane se Windows 9 do kete shume funskione te perbashketa me Windows Phone! Kjo me kujton Mac OS me iOS nga Apple :smiley:

Hahaha! Me sa duket nuk ngeli kush pa e kopjuar Apple! :stuck_out_tongue:

Historia e kopimeve te Sistemeve Operative eshte me e vjeter se vete kompjuterat :smiley:

sonte eshte dita!!!

Dje e lexova qe do te vije falas! Sikur 8.1 per perdoruesit e Windows 8 ose 8.1

kujtova se ishte 1 prilli por microsofti e paska seriozisht

https://blogs.windows.com/bloggingwindows/2014/09/30/announcing-windows-10/

ne presim 9 ms prezanton 10

WTF???

ket se kuptova as une?? :expressionless: bile kur e pash dje qe ishte bere “buje” rreth tij, mendova mos e kishin shkruajtur gabim Windows 10, pasi qe ne po prisnin 9-en! Ec e merri vesh keta…

Veç emrit Windows 10, qe nuk ishte fol ne asnje vend, te gjitha kishin dal ne preview :slight_smile: