Winehouse obsesion ndaj këpucëve, shpenzon 15 mijë dollarë

Këngëtarja Amy Winehouse teksa i ka dhënë lamtumirën drogës duket se po bie nën varësinë e blerjeve.

Obsesioni ndaj këpucëve i ka shkaktuar asaj shpenzimin e 15,000 dollarëve. 26 vjeçarja e cila fitoi betejën me drogën dhe alkolin vitin e shkuar, siç thotë babai i saj 58 vjeçar, po bie në varësinë e blerjes së këpucëve. “Amy ka shpenzuar shuma të çmendura parash duke blerë këpucë”, tha Mitch, babai i saj.
“Ajo bleu 20 palë këpucë të “Jimmy Choo” në një natë të vetme. Ajo si ka veshur asnjëherë aty, ka dy dhoma me pako këpucës të paveshura”, shtoi ai.

Une them qe ti japim dhe ne ca lek se gjynah nuk ka :slight_smile:

Me ato kepucet e saj bleja makin un :smiley: po me mire se droga qe pine jane :smiley:

skan ca me bo njerzit jan ne kriz mendore … po mi jep mua se ti blej 100 pal kepuc

Ah,lum si kto,te tjeret vdesin nga uria kto blejn 15 mije$ i pale kepuce,ca ekstremi…ë!!!