WPS Office 2019

WPS Office 2019

Pakete e plote e Office dhe Falas!

https://wps.com/

Pas versionit 2016 WPS ka nxjerre se fundmi versionin 2019.

2019 qenka Beta!

Po, eshte Beta, por perditesohet vazhdimisht.
Funksionon shume mire edhe ne Linux.

Shikoje tani se u perditesua perseri.

une jam me Office 19 te M$ por as kete nuk eshte se e perdor shume! Outlook me teper…

Perdoruesit e W10 mund ta shkarkojne nga M$ Store direkt