X-men Gezuar ditelindjen!

Urime xmen!
u befsh edhe 100 vjec!!! lumturi e dashuri ne jete!
Gezuar ditelindjen!!!

Urime Urime i gzofshe edhe 100 shum fat dhe lumturi ne jet

Gezuar ditelindjen Xman dhe te uroj shendet paqe dhe gezim ne jete!

Gezuar ditelindjen Xman. Edhe 100 te tjera. Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote.

Gezuar dhe u befsh 100 vjeç X-Men :birre:

gezuar ditlindjen x man

urime dhe gezuar datlindjen xmen i befsh edhe 100vjet fat dhe lumturi ne jet

Gezuar Ditelindjen X-Man, gjithmon lumturi ne mesin e familjes tuaj. Te te rroje vajza dhe nusja!

//youtu.be/tcwT5T54jGI

faleminderit shume,(nertit,lucatonit,emausit,girl08,mimes,majdit,burimi_zh,renit)ju falenderoj shume dhe gezime e lumturira paci dhe ju ne jeten tuaj,familjare.flm

100 vjet, shendet e gezime gjithmone