XBOX 360 Extrem

Pasioni per lojrat eshte aq i madh sa arrin te krijojne dhe gjera te tilla.Keta jane disa XBOX 360 me kase te modifikuar dhe mjaft te vecante.Per me shume shikoni fotot me poshte.

Sa te fiksuar qe jane! :slight_smile:

mir keta neper xbox po ai ne makin :)!