Yahoo me pamje të re

Wg6y4PH.jpg

Një nga faqet më të njohura të internetit ka marrë një pamje të re. Duke paraqitur faqen e re të Yahoo, shefja ekzekutive Marissa Mayer e përshkroi atë si “më moderne, intuitive dhe personale”.Faqja e ridizajnuar është përshtatur për përdorim në kompjuterët personalë, në smartfonë dhe tabletë, dhe është më e shpejt se sa paraardhësja e saj, ka thënë Mayer.

Si transmeton Rel, tërë përmbajtja shumë lehtë mund të shpërndahet në Facebook apo Twitter.

Yahoo në vitet e fundit ka mbetur prapa konkurrentëve si Google dhe Facebook.

Burimi: Koha.net

Prisja me shume! Me e shpifur nuk behet :expressionless:

sme pelqen yahoo