Zbrisni cfare te doni per celular Sony Ericsson dhe Nokia

Ne kete site mund te gjeni çfaredo burimesh per telefonin tuaj Sony Ericsson veshje, muzike, lojra dhe programe.

www.lasyk.net

Faleminderit, por shikoj mos ka ndonje program qe ka kohe qe po e kerkoj!

po a jane falas apo me pagese?
doja te hidhja ca kenge por celulari im ska me meorie.eshte plot