Zbulohen 140 planete të ngjashëm me Tokën

[b]Vetëm gjashtë javë pas lëshimit në punë të observatorit të ri të fuqishëm në gjithësi, shkencëtarë kanë zbuluar 700 planetë të rinj,
nga të cilët 140 janë të ngjashëm me Tokën, shkruan Sundey Times” në numrin e sotëm.

Ky zbulim i misionit të NASA-s tregon se planetët që i ngjajnë Tokës janë më të shpeshtë se që është menduar më parë.

Zbulimet dëshmojnë se planetët jashtë sistemit tonë diellor nuk janë të përbërë vetëm nga gazrat,
por edhe nga materia e fortë dhe se disa nga ta mbase do të mund të ishin të përshtatshëm për jetesë, transmeton BBC.[/b]

SHum informacion i mir , tani do na trasferojne me tren

sa shtete ka bota se me duket se jane pak planete qe te ndashim sipas etnive mos kishim probleme me kufinjte…

po ci duam planetete tjere ne sa kemi token sna leviz topi qe ktue

:D:D:D nice

yay!

do i shpetokemi apokalipsit dmth? :stuck_out_tongue:

Qe sjemi vetem dihet ajo pune,po dhe sa do te sbulohen ne te ardhem thuaj.

Ben mire te blejme ndonje truall atje sa jane me te lire :slight_smile: haha!

un e kam thene qe ka njerez/jashtokesore te tjere, por sme beson njeri.

Ore qe ka ka po puna eshte se mos na del ndonejri ketu ne forum :smiley:

keu ne forum Emaus na eshte bere si alien, do vem telekamera per ta gjurmuar.
Por persa i perket temes, artikulli nuk thot sesa vjet/drite do te na duhet per ti arritur keta planete! Shkencetaret duhet te nxitojne per te shpikur teletrasportimin :slight_smile: