Zuckerberg: Pothuajse nuk reklamohemi

Rregullat e zakonshme për avancim në karrierë zakonisht janë monotone. Këshilla standarde, paraqituni në kohë, punoni tetë orë aq sa iu paguajnë… Asnjë rregull nuk është e rrënjosur, e po na vijnë kohë kur avancimi kërkon edhe rrezikim.

Si themelues i Facebook, Mark Zuckerberg ka krijuar shërbimin më të popullarizuar në internet. Si president dhe drejtor i rrjetit Facebook, mënyra e tij e udhëheqjes kreative edhe do të mbajë Facebookun në maje edhe gjatë viteve të ardhshme.

Kur merret parasysh rritja e pabesueshme e popullaritetit të Facebookut, shumë njerëz ishin pyetur nëse kjo kompani mund të përfitojë më shumë.

Në një intervistë për Wired.com, Mark ka pranuar se disa gjëra të thjeshta kanë mundur të bëhen dhe të sjellin më shumë para.

“Pothuajse nuk reklamohemi”, ka thënë Zuckerberg.

“Por nuk jemi të tillë. Fitojmë shumë para’, ka shtuar ai.

opo hallall ky miku e ka ne terezi … !!!